Sponsoren


Stichting Budget Support Assen wordt gesponsord door:

Klok Bouwmaterialen Assen

Klok Bouwmaterialen draagt de Stichting Budget Support Assen en in het bijzonder de weggeefwinkel Assen een zeer warm hart n winter toe! Zij stellen ons in staat om onze gebruikers de komende jaren lekker warm te mogen ontvangen gedurende de koude wintermaanden. Ook de vrijwilligers zullen profiteren van deze “warme” sponsoring.

 

klokbouwmaterialen-300x76

Hakman en Partners

Wij zijn erg blij met de sponsoring van Hakman en Partners, die hun waardering voor ons werk op deze manier willen uitdrukken. Omdat Hakman en Partners, net als wij, zich betrokken voelt bij mensen, willen we graag deze onderneming onder de aandacht brengen.
Klik op onderstaand plaatje om naar de website te gaan!

hakmanpartners-300x76

.

 

Dakwerk Assen

Dakwerk Assen is een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf uit Assen. Ze zijn gespecialiseerd in het onderhoud en herstel van daken en staan bekend om hun hoge kwaliteit. Daarbij zijn ze ook nog eens erg klantvriendelijk! We zijn dan ook blij dat we als stichting kunnen rekenen op Dakwerk Assen wanneer dat nodig is.

 

Actio Advocaten

Actio Advocaten zijn juridisch adviseur en advocaat voor MKB-ondernemers. Deskundig, nuchter, en doelgericht. Actio Advocaten heeft vestigingen in Assen en Hoogeveen.

 

Repro Service Lemmen

Kopieer,- en printwerk worden door Repro Service Lemmen uit Assen met vakmanschap en oog voor kwaliteit geleverd. Er kan vanaf 2012 ook rechtstreeks op plaatmateriaal geprint worden. Copyshop voor particulieren en bedrijven.