Hoe werken wij?


Om mee te beginnen: De persoonlijke begeleiding van Stichting Budget Support is echt helemaal gratis!

Onze overtuiging is dat we geen geld kunnen vragen voor hulp aan mensen die het financiëel erg moeilijk hebben, of zelfs in armoede leven. Rijkdom en armoede zijn niet eerlijk verdeeld in onze wereld, armoedebestrijding is bitter nodig… Wij willen daar vanuit ons hart aan meewerken. Hulp geven op menselijk niveau, op menselijke maat.

Hoe werken we dan?
Je kunt contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of post.
Marjan 06 – 28105621
marjan@budgetsupport.nl

Stichting Budget Support Assen
Postbus 740
9400 AS Assen

Als je via e-mail contact opneemt, reageren we binnen 24 uur om een afspraak te maken. Vermeld je naam en telefoonnummer en wanneer je bereikbaar bent!

We komen bij je thuis, als dat niet mogelijk is kunnen de bezoeken ook op ons kantoor plaatsvinden.

Als je na ons kennismakingsgesprek voldoende vertrouwen hebt in onze deskundigheid en begeleiding, dan gaan we samen eerst bekijken hoe de problemen het beste aangepakt én opgelost kunnen worden. In overleg krijg je een persoonlijke begeleid(st)er toegewezen die jou verder in het traject bijstaat.

Wederzijds vertrouwen is heel belangrijk voor ons. Je kunt er van op aan dat jouw gegevens en omstandigheden veilig zijn bij ons. Wij vertrouwen er wél op dat je openheid van zaken geeft. Alleen op deze basis willen we hulp en ondersteuning geven.